Vabotec
Met visie op hef- en hijswerktuigen !

KLANTEN LOGIN
Gebruikersnaam  
Wachtwoord  

Nieuwe gebruikers dienen zich eerst te registreren.
Registreer hier


Starrenhoflaan 33
2950 Kapellen
 
Tel.:  +32(0)3/660 08 94
Fax.: +32(0)3/660 08 96

E-mail: info@vabotec.be

HOME CATALOOG MAATWERK LADINGZEKEREN VALBEVEILIGING CONTACT
 
Nederlands
  Fran�ais

Vabotec Home > Ladingzekeren
Ladingzekeren : Veilig op weg, vast en zeker !

Voorwoord :

In ons Belgisch doorvoer-, import- en exportland sta ik net als u zeer vaak in files, die het gevolg zijn van ongevallen van alle aard met betrekking tot ladingverlies. Jammer voor zij die betrokken zijn, rechtstreeks maar ook onrechtstreeks. Dit zijn vaak familiale drama´s ! Maar evenzeer de economische verliezen houden ons al jarenlang in de ban. Europees is men hiermee zeer ernstig aan de slag gegaan. Diverse richtlijnen werden uitgezet om al dit leed te beperken en liefst te bannen uit ons straat- en waterbeeld, waar ook ter wereld. Men spreekt in Europa dat tot 25% van alle ongevallen te wijten zijn aan gebrekkig zekeren van ladingen, dit enkel nog maar langs de weg.

Mijn betrokkenheid is ontstaan vanuit een ideaalbeeld en heeft mij gedreven een bijdrage te leveren ter voorkoming van al dit leed. U zal merken dat bij het strikt naleven van de European Guide Lines, met betrekking tot vast en zeker, uw lading "vast en zeker" is.

 

In deze software hebben wij deze European Guide Lines omgezet in een rekenblad wat u aangeeft met hoeveel kracht u moet zekeren in welke richting en met welke aantallen. Maak er een gewoonte van om bij het verladen van goederen dit rekenblad te gebruiken. U zal met een gerust gemoed uw transport kunnen aanvatten.

Wij willen echter wel benadrukken dat er van onze kant geen economische belangen hebben gespeeld, behalve dan het minder in files staan. Dit document is niet gebonden aan enige wetgeving en draagt enkel bij tot de veiligheid met betrekking tot het zekeren van ladingen.

Wij wensen u veel succes en vragen om bij de geringste twijfel, met ons contact op te nemen. Wij zullen het niet na laten u met raad en daad bij te staan.

Op naar een veilig transport !

 
Illustratie clip lading zekeren :

Wanneer het clipje niet afspeelt :
klik hier om de windows media player te downloaden.

Voor gedetailleerde informatie klik op één van onderstaande links :